fbpx

Moeder en zoon opgesloten voor mishandeling en zedenmisdrijf

Een 18-jarige vrouw deed afgelopen maandagochtend aangifte tegen haar 16-jarige neef. Volgens verklaring van de jonge vrouw lag zij in de woonkamer van haar huis te slapen toen zij wakker schrok. Haar neefje was boven haar geknield en drukte met zijn geslachtsdeel tegen haar mond. Het meisje gilde waarna hij haar huis uit vluchtte. Haar neefje woont in een huis op het achtererf.

Op woensdag 5 september is haar neefje door de plaatselijke politie aangehouden en in verzekering gesteld voor poging tot verkrachting of feitelijke aanranding. Vanwege de leeftijd van de verdachte is deze strafzaak overgedragen aan de collega’s van de afdeling Jeugdzaken.

BEKIJK OOK
Mobilisatiecampagne NPS in Sipaliwini gestart

Op dezelfde dag werd de 41-jarige Romana S., de moeder van de 16-jarige verdachte aangehouden en opgesloten voor mishandeling. Nadat Romana van de politie te horen kreeg dat haar zoon opgesloten was, ging zij naar de woning van het meisje.

De vrouw heeft meisje vervolgens mishandeld. Zij vond het niet goed dat haar nichtje aangifte had gedaan tegen haar zoon.