fbpx

Moeder en vriend slaan baby dood en gooien lichaam in rivier

GFC NIEUWS- Een moeder en haar vriend zijn aangeklaagd voor moord, nadat ze haar 7-maanden-oude babyjongetje hadden vermoord en het lichaam dumpten in een rivier.
De Russische Tatiana Pupishina, 24, en haar 29-jarige partner, Yevgeniy Gavrilov, hebben kleine Nikata doodgeslagen in hun woning op 17 oktober.
Het kindje was volgens de politie aan het slapen in zijn babybedje naast Gavrilov, die op dat moment stomdronken was. Op een gegeven moment viel de man op het babybedje dat instortte, waarna Nikita begon te huilen.
De man werd kwaad en begon het jongetje te slaan. Uit het onderzoek blijkt dat het kindje meerdere slagen op zijn hoofd heeft moeten incasseren en stierf hij kort daarna.
Het lichaam van de jongen bleef zeker drie dagenlang in het appartement, voordat het paar het levenloos lichaam propte in een plastieken zak in een rivier in een andere stad gooide.
Hierna deed de moeder aangifte van ontvoering van haar kindje bij de politie. Gedurende het interview ontdekte de politie dat het verhaal niet klopte en was verzonnen om een misdaad te verbergen.
Uiteindelijk gaf de moeder toe dat haar partner de jongen had doodgeslagen.
Pupishina en Gavrilov zijn aangeklaagd voor moord en zijn ingesloten.

BEKIJK OOK
Ontzielde lichaam 9-jarige jongen uit water gehaald