fbpx
Moeder en vriend slaan baby dood en gooien lichaam in rivier

GFC NIEUWS- Een moeder en haar vriend zijn aangeklaagd voor moord, nadat ze haar 7-maanden-oude babyjongetje hadden vermoord en het lichaam dumpten in een rivier.

De Russische Tatiana Pupishina, 24, en haar 29-jarige partner, Yevgeniy Gavrilov, hebben kleine Nikata doodgeslagen in hun woning op 17 oktober.

Het kindje was volgens de politie aan het slapen in zijn babybedje naast Gavrilov, die op dat moment stomdronken was. Op een gegeven moment viel de man op het babybedje dat instortte, waarna Nikita begon te huilen.

De man werd kwaad en begon het jongetje te slaan. Uit het onderzoek blijkt dat het kindje meerdere slagen op zijn hoofd heeft moeten incasseren en stierf hij kort daarna.

Het lichaam van de jongen bleef zeker drie dagenlang in het appartement, voordat het paar het levenloos lichaam propte in een plastieken zak in een rivier in een andere stad gooide.

Hierna deed de moeder aangifte van ontvoering van haar kindje bij de politie. Gedurende het interview ontdekte de politie dat het verhaal niet klopte en was verzonnen om een misdaad te verbergen.

Uiteindelijk gaf de moeder toe dat haar partner de jongen had doodgeslagen.

Pupishina en Gavrilov zijn aangeklaagd voor moord en zijn ingesloten.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.