fbpx
Moeder en meisje buiten op trap bij Chinese winkel in Paramaribo -Noord niet meer gesignaleerd

GFC NIEUWS- Het meisje van ongeveer zeven jaar oud dat een paar dagen samen met haar moeder op een trap van een verwaarloosde Chinese winkel in Paramaribo- Noord sliep, is de laatste dagen niet meer gesignaleerd op die locatie.

Bewoners uit de omgeving zeggen aan GFC Nieuws dat ze een team van Stichting 1 voor 12 hebben gezien dat zich met de kwestie bemoeide.

Er was met spoed contact opgenomen met Louis Vismale van Stichting 1 voor 12 die had beloofd zo snel mogelijk actie te ondernemen. Volgens informatie krijgt het gezin hulp van de stichting.

“Al op de avond dat het nieuws over de twee bekend werd gemaakt op GFC heb ik ze niet meer op de trap gezien”, aldus een buurjongen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.