fbpx

Moeder en dochter door omstanders gered uit over de kop geslagen voertuig, vader overleefd het niet

GFC NIEUWS- Het is omstanders vrijdagavond gelukt om een moeder en haar dochter uit een voertuig te halen dat over de kop was geslagen en in een goot terechtkwam.
Dit meldt de PR van het KPS over het verkeersongeval van afgelopen vrijdag in Saramacca. De 23-jarige autobestuurder John Persaud overleefde het eenzijdig verkeersongeval niet.
Onderzoek wees uit dat John met zijn vrouw S.C. en zijn dochter W.J. over de Padiweg reden. Zij reden in de richting van de rotonde van de Vijfde Rijweg.
Bij het beschrijven van een rechtse bocht verloor de autobestuurder ter hoogte van pand no.20 de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij raakte van de weg en reed tegen een EBS-mast op, waardoor het voertuig over de kop sloeg en vervolgens in een goot, aan de andere kant van de weg, belandde.
Het is omstanders gelukt om het meisje en de vrouw te redden. Het lichaam van John werd ook uit de goot gehaald, maar hij vertoonde geen tekenen van leven meer. Een poging tot reanimatie heeft geen vruchten afgeworpen.
Met behulp van een kraanwagen werd de auto uit de trens gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood van John vast. Het ontzielde lichaam van werd afgestaan aan de nabestaanden.
Moeder S. en dochter W. hebben beide letsels opgelopen, maar de moeder wenste niet medisch te worden behandeld. De dochter werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

BEKIJK OOK
35-jarige Dominicaanse vrouw ingesloten voor doodsteken partner