fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Moeder drieling: Eigenlijk besef ik het nog steeds niet

GFC NIEUWS- De geboorte van een drieling komt niet vaak voor. Het is zeldzaam voor het Diakonessenhuis, en voor moeder Ketlien Barron is het nog steeds bijzonder.
Op 2 november omstreeks 8.58, 8.59 en 9.00 uur is zij de trotse mama geworden van een drieling. “Eigenlijk besef ik het nog steeds niet,” aldus Ketlien waarmee ze kennelijk bedoeld dat direct 3 kinderen tegelijk erbij, voor haar nog onvoorstelbaar is.
Toen ze zwanger bleek, maakte ze een afspraak voor een echo en de echoscopist dacht dat hij twee hartjes had zien kloppen, maar toen die beter keek zag die er zelfs drie. Ze kon het op dat moment niet verwerken en liet haar emoties de vrije loop. Ook bij het tweede echo-onderzoek werd er bevestigd dat zij van een drieling in verwachting was.
De kindjes zijn middels een geplande keizersnede geboren in het Diakonessenhuis. Ian, Selena en Serena zijn vandaag 6 weken oud. Wegens bijzondere omstandigheden heeft moeder Barron even willen wachten met de bekendmaking aan de samenleving.
Hoewel de zorg voor de drieling een hele grote uitdaging blijft, maken de moeder en de kinderen het goed. Moeder Ketlien spreekt haar dank uit aan al de artsen en het verpleegpersoneel voor de goede begeleiding en de zorg die zij heeft mogen ervaren. Tevens een woord van dank aan eenieder die haar heeft bijgestaan bij en tijdens de zwangerschap.
Het Diakonessenhuis wenst Barron heel veel succes en voorspoed met haar baby’s.

OOK INTERESSANT
Beleidsresultaten drie jaar regering in boekwerk vervat