fbpx
Moeder doodt zoontje, 3, en dumpt lichaam in plastiek zak vol met speelgoed

GFC NIEUWS- Een vrouw heeft naar verluidt haar 3-jarig zoontje vermoord en zijn lichaam gezet in een plastiek zak met zijn speelgoed en gedumpt.

Ze poogde daarna om zelfmoord te plegen.

Caroline Carrilho Correia, 29, zei aan hulpverleners dat ze haar zoontje heeft vermoord op de highway op de grens tussen Curitiba en Campo Largo, Brazilië.

Ze werd bij de oever van een nabij gelegen rivier gevonden. Het lijk van de jongen wordt kort daarna gevonden.
De vrouw heeft geen reden gegeven voor haar gruwelijke daad afgelopen dinsdag. Familieleden leden beweren echter dat ze hoogstwaarschijnlijk jaloers was met de alle aandacht die haar echtgenoot aan de jongen gaf en voelde ze zich eenzaam.

Caroline en haar echtgenoot zijn ruim 8 jaren getrouwd en het gezin leefde een normaal leven, wordt aangehaald. Het is niet bekend als de man een echtscheiding had gevraagd, omdat de vrouw al enige tijd kampte met psychische problemen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.