Moeder doodt twee zonen, steekt grootvader neer en springt uit raam elfde verdieping

GFC NIEUWS- De 20-jarige Aleah Newell uit Chicago, VS, vermoorde vorige week donderdag haar twee kindjes, stak haar grootvader neer en sprong uit een raam van de elfde verdieping.
Aleah overleefde de val en wordt nu aangeklaagd voor dubbele moord.
Haar 70-jarige grootvader overleefde de aanval ook.
Het is niet duidelijk wat de vrouw precies bezielde. Haar moeder zegt dat ze twee dagen ervoor, op oudejaarsavond, haar had gevraagd om haar twee zoontjes te komen oppikken zodat ze ‘haar leven weer op de rails kon krijgen’.
Aleah Newell en haar kindjes, Johntavis (2) en Ameer (7 maanden) bleken echter niet thuis te zijn.
Aleah liet donderdag in de vroege ochtend een warm bad vollopen bij haar grootvader Cordell Walker in Chicago, terwijl haar zoontjes in de woonkamer van het appartement waren.
Haar opa moest naar het toilet en kwam de badkamer binnen. Aleah sloeg man met een handdoekenrek op het hoofd, ging een mes halen in de keuken en stak hem er meer dan tien keer mee.
De vrouw ging vervolgens naar haar zoontje van zeven maanden, Ameer, en stak het kindje negentien keer.
Ze greep daarna haar andere zoon vast en wierp hem uit het raam van de elfde verdieping. Vervolgens sprong ze hem zelf achterna.
Haar val werd onderbroken door het werkplatform van een ramenwasser op de tweede verdieping.
Haar peuterzoontje lag dood op de stoep en ook haar baby was overleden in het bad. De grootvader overleefde de aanslag op zijn leven wel.
De rechter zei dat haar daden ‘getuigden van moedwillige wreedheid’ en weigerde een eventuele voorlopige vrijlating op borgtocht.
Aleah ligt zelf nog in het ziekenhuis met een gebroken pols en enkel.

Overige berichten