fbpx
Moeder doodt 5-jarige dochter door haar keel door te snijden, terwijl zus kijkt via sleutelgat

GFC NIEUWS- De 27-jarige Simone Austin uit Amerika heeft haar 5-jarige dochter Serenity Arrington om het leven gebracht.

Het meisje werd afgelopen zaterdag met een mes gestoken. Haar 8-jarige zus zag alles, omdat ze piepte via een sleutelgat. Ze waren samen in een kamer en op een gegeven moment vroeg de moeder de oudere zus om de kamer te verlaten.

Dat deed ze maar ze kon alles zien via een gat in de deur. Ze zag dat haar moeder een mes onder een kussen vandaan trok en Serenity in haar nek stak. Haar opa, die ook in hetzelfde appartement woont, was op dat moment naar de winkel. Toen hij binnenkwam, huilde het meisje en vertelde hem wat haar moeder had gedaan.

De moeder bracht Serenity naar buiten en legde haar op het gras. Buren zagen haar hevig bloeden en hoorden hoe de moeder schreeuwde dat ze spijt had. Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze uiteindelijk dood werd verklaard. Een autopsierapport bevestigde dat ze stierf aan meerdere snijwonden in haar nek.

Volgens de buren was de moeder niet al te lang in de buurt komen wonen. Ze maakte een goede indruk en ze kwam heel erg vriendelijk over. Ze had namelijk altijd een brede smile op haar gezicht. De buren kunnen het zich niet voorstellen dat de moeder zoiets gedaan heeft met haar dochtertje. Het is een moeder zonder criminele achtergrond.

Haar advocaat zei dat ze de middelbare school niet heeft afgemaakt. Ze werkte tot mei 2020 bij Walmart. Buren beschrijven Serenity als vrolijk en vriendelijk. “Het is gewoon triest”, zegt een buurman. ‘Ik heb haar gisteren nog gezien en vandaag is ze weg.”

De politie heeft inmiddels bevestigd dat het meisje vermoord is door haar moeder. Ze wordt aangeklaagd voor moord. Men weet nog steeds niet waarom ze over is gegaan tot deze wrede daad.

Meer nieuws

49- jarige gewelddadige dief opgepakt

GFC NIEUWS- De 49-jarige Dharminderpersad C. is op donderdagavond 22 oktober aangehouden door de politie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Bazo- en BZV-aanvragen via Sozavo

GFC NIEUWS- De regering heeft besloten dat per 15 november alle aanvragen voor de Bazo- en BZV- verzekering bij de afdeling Basiszorg van het ministerie…

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…