fbpx

Moeder die baby uit auto gooide vertoonde vanaf de vroege ochtend heel agressief gedrag

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van het ressort Santo Boma (Suriname) heeft op 20 december de 19-jarige Soenduella K. aan de Magentakanaalweg aangehouden.

De wetsdienaren speelden omstreeks 08.45 uur in op een telefonische melding dat op voornoemde weg ter hoogte van de Hanna’s Lustweg een vrouw een baby uit een auto had gegooid.

Daar aangekomen trof de politie het slachtoffertje met schaafverwondingen aan. Een verpleegster, andere omstanders en de vader hadden zich op dat moment over het kindje ontfermd, meldt de PR van het KPS over dit incident.

Per ontboden ambulance werd de 3 maanden oude baby afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het jongetje is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen en is onder behandeling van de kinderarts.

Het politioneel onderzoek wees uit dat Soenduella op dei dag een heel agressief gedrag vertoonde. Op grond van haar gedrag besloot haar partner haar ter afkoeling samen met de baby met de auto af te zetten bij haar ouders. Onderweg naar het ouderlijk adres, kregen man en vrouw een woordenwisseling.

BEKIJK OOK
China maakt met geste van 15 miljoen USD Safe City 3 mogelijk

Terwijl de man de auto waarin zij zaten bestuurde, ging de jonge vrouw op een bepaald moment vreselijk tekeer en bracht haar man slagen toe op zijn zieke oor.

Om een aanrijding te voorkomen, bracht de man het voertuig langs de weg tot stilstand. Bij die gelegenheid stapte de jonge vrouw in haar agressieve bui uit het voertuig. Zij greep naar haar baby die op de achter zitting van de auto was en gooide het kindje op straat.

De verdachte werd door de politie in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Soenduella is door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Huiselijk Geweld van regio Midden.