fbpx
Moeder beweert ‘adoptiedochter, 10, is 22-jarige sociopaat die ons wilde vermoorden’

GFC NIEUWS- Een vrouw die is aangeklaagd voor het verlaten van haar 10-jarige adoptiedochter beweert dat het meisje een 22-jarige sociopaat is die geprobeerd heeft om haar familie te vermoorden.

Kristine Barnett, 45, en Michael Barnett, 43, dumpten Natalia Grace, die lijdt aan dwerggroei, in een appartement in de VS en verhuisden naar Canada.

Een arts die Natalia in 2010 examineerde – het jaar dat ze werd geadopteerd – stelde vast dat ze acht jaar was, maar in 2012 hebben de Barnetts – nu gescheiden – haar leeftijd wettig gewijzigd naar 22.

Nadat ze werden aangeklaagd voor verwaarlozing, beweerde Kristine dat Natalia een bedrieger is die zich voordoet als een kind. Ook zou ze hebben geprobeerd om haar familie te doodden.

Volgens Kristine heeft de ruim 91,5 cm lange Natalia gedreigd met ‘haar en haar man in hun slaap te zullen doodsteken, haar duwen tegen een elektrische schutting en chloor schenken in haar koffie’.

Ze maakte ook tekeningen met teksten erop dat ze “familieleden wilde vermoorden, ze oprollen in een deken en op het achtererf begraven.

“Als we midden in de nacht wakker werden, stond ze bij het bed naar ons te kijken. We konden nauwelijks slapen en hadden alle scherpe voorwerpen bewaard.

“Ik zag haar chloor schenken in mijn koffie en vroeg haar waar ze mee bezig was, waarop ze antwoordde dat ze probeerde om mij te vergiftigen.”

Kristine beweert dat Natalia is gediagnosticeerd met beide; een psychopaat en sociopaat.

Kristine spreekt tegen dat ze Natalia heeft verwaarloosd, omdat ze een volwassene was en geen kind toen ze werd geadopteerd.

Ze beweert dat zij de leeftijd van Natalia hebben laten “corrigeren”, nadat een therapeut aan ze zei dat de geboortedatum van Natalia verkeerd is en dat zij er een werk van heeft gemaakt om zich voor te doen als een jong kind.

Natalia lijdt aan een zeldzame dwerggroei en is het moeilijk voor artsen vanwege haar conditie om haar leeftijd vast te stellen.

Opmerkelijk is dat Natalia en haar advocaat nog niet hebben gereageerd op de uitlatingen van Kristine.

Ook is niet bekend waar Natalia zich nu bevindt.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…

Lichaam vrouw maakt zelf alcohol aan

GFC NIEUWS- Een 61-jarige vrouw werd als eerste ooit gediagnosticeerd met het ‘urinary auto-brewery syndrome’, waarbij het lichaam zelf alcohol aanmaakt, die wordt uitgestoten via…