fbpx

Moeder bewaart kerstboom die haar zoon voor zijn heengaan heeft versierd

GFC NIEUWSREDACTIE- Sommige herinneringen zijn de moeite waard om te bewaren. Voor een moeder betekende dit dat ze haar kerstboom in cellofaan moest wikkelen om ervoor te zorgen dat deze versierd bleef zoals haar zoon hem versierde.

Dit was belangrijk voor haar omdat de ornamenten die door haar zoon werden opgehangen de laatste kerstornamenten waren die hij had opgehangen voordat hij stierf.

De zoon van Heather overleed in december vorig jaar, meldt Fox News.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Surinaamse oma die weigert zoon die niet geprikt is tijdens kerstetentje te ontvangen wordt belachelijk gemaakt

De vrouw, die in New Mexico (VS) woont, zegt dat haar 17-jarige zoon de hand aan zichzelf sloeg, slechts enkele weken nadat hij had geholpen bij het versieren van de boom.

kooper | GFC

Kooper (midden)

“Kooper heeft me geholpen met het kopen en versieren van die boom en dat is iets waar ik voor altijd aan zal vasthouden”, legde ze uit.

BEKIJK OOK
Hoogbejaarde(82) rokkenjager: een dame ouder dan 35 jaar mag mijn bed niet in

“Het was emotioneel om het voor het eerst dit jaar uit te pakken, maar het was fijn om hem weer dicht bij ons te voelen. De boom zal elke kerst zo blijven, zodat we elk jaar onze lieve zoon kunnen herdenken.”

Davis kwam dit jaar met haar man en twee kinderen bijeen om de boom uit te pakken. De kerstversiering was het jaar strak in cellofaan gewikkeld.

Foto: SWNS