fbpx
Moeder aangeklaagd voor babymoord

GFC NIEUWS- Een 31-jarige vrouw uit Londen, Engeland, is aangeklaagd voor de moord op haar 5 maanden oude baby.

Mariam Benzain, 31, verscheen deze week voor de rechter.

De vrouw werd afgelopen woensdag gearresteerd, nadat ambulancepersoneel het kindje met een steekverwonding in de borst dood aantrof in de woning.

De moeder, die geen duidelijke verklaring kon geven hoe haar baby gewond raakte, werd meteen gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau.

Zij werd later op de dag aangeklaagd voor moord.

De zaak wordt nog door de politie onderzocht.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.