fbpx

Modernisering vacaturebank Arbeid voor bestrijding werkloosheid

GFC NIEUWS- In het kader van de verbetering van de dienstverlening naar de samenleving toe heeft het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) voornemens om de Directe Bemiddeling dichterbij de doelgroep te brengen middels de opzet van een moderne en professionele vacaturebank waarbij los van de fysieke bemiddeling, werkgevers en werknemers eveneens via een website direct met elkaar in contact kunnen treden.

Als voorloper hierop hebben de Onderdirecteur Arbeidsmarkt, Naomi Esajas-Friperson, en hoofd Arbeidsbemiddeling, B. Creebsburg , een informatief gesprek gehad met leden van de VSB om de VSB om ze te informeren omtrent deze voornemens en na te gaan in welk opzicht de VSB van betekenis kan zijn met betrekking tot het beschikbaar stellen van vacatures en het plaatsen van werkzoekenden.

BEKIJK OOK
Er komt geen politie-eenheid in pand ex-governor CBvS van Trikt

De vertegenwoordigers van de VSB hebben zeer enthousiast en positief gereageerd op het voornemen van het ministerie en hebben aangegeven hun ondersteuning in deze zeker te zullen bieden door de leden te mobiliseren hun vacatures te plaatsen bij de Directe Bemiddeling.

Voorlopig kan er gemaild worden op het e-mailadres: [email protected]