fbpx
MMC heeft nieuw bestuur

GFC NIEUWS- Het Mungra Medisch Centrum heeft een nieuw stichtingsbestuur, dat vrijdag is geïnstalleerd door de Minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin.

De minister had 2 weken terug tijdens een kennismakingsbezoek aan het MMC reeds gesprekken gevoerd met het vorig bestuur onder leiding van H. Sibilo, waarbij werd aangegeven dat er nieuw bestuur zou aantreden. Dit naar aanleiding van vermeende misstanden, welke in de afgelopen periode hebben plaatsgevonden.

Het vorig bestuur heeft, tijdens het kennismakingsbezoek van de minister, zelf aangegeven een pas op de plaats te willen maken, vanwege enkele specifieke zaken, waaronder ook personele en financiële onregelmatigheden.

Ramadhin bedankte het oud bestuur, die vandaag is afgetreden, voor haar bewezen diensten en geeft aan dat zijn deur altijd openstaat voor dialoog. Hij geeft wel aan dat er hier en daar kritische punten zijn die mogelijk onderzocht zullen worden en waar nodig zullen er maatregelen getroffen worden.

“Het moet duidelijk zijn dat u als aftredend bestuur nog steeds verantwoordelijk gesteld zal worden voor eventuele onregelmatigheden tijdens uw zittingsperiode, ik reken daarom op uw coöperativiteit in het kader van transparantie en afleggen van verantwoording richting het bevoegd gezag”, zei Ramadhin.

Het nieuw bestuur onder leiding van S. Adhin, werd hierna geïnstalleerd door de minister. Ramadhin wenst het bestuur heel veel succes toe en kijkt uit naar een goede situatieanalyse van zowel de financiële, personele en operationele zaken. Tevens zijn er door de minister voorstellen gedaan ter verbetering van de communicatie met de Nickeriaanse samenleving en een klankbord te zijn voor de burgers. Ook dient er op korte termijn gekeken te worden naar plannen om de specialistische zorg te intensiveren en te herstructureren.

Het volledig bestuur bestaat uit:

S. Adhin als voorzitter
A.W. Lila
R. Kajansie
K.Chatta
M.Crawford
S. M. Safieroelakhan
E. Hermelijn

Meer nieuws

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…