fbpx

Misselijkmakende verkrachting 20-jarige jonge vrouw door oom die 'bonuman' is

GFC NIEUWS- De 38-jarige Maikel B. is op vrijdag 12 juni door leden van het Regio Bijstand team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden voor verkrachting, feitelijke aanranding en bedreiging met een misdrijf.
Een 20-jarige vrouw deed op vrijdag 5 juni aangifte bij de politie van Leiding 9a tegen de ‘bonuman’ (winti-priester) Maikel B.
De vrouw zegt dat ze kampt met gezondheidsproblemen. Toen doktershulp niet het gewenste resultaat bij haar opleverde, besloot haar moeder haar voor een ‘kot luku’ te brengen naar haar oom, die ‘bonuman’ is.
Het slachtoffer en haar moeder werden gebracht naar een begraafplaats. Daar liet Maikel het slachtoffer en haar moeder beloven dat zij niemand iets zouden vertellen over handelingen gepleegd door hem in verband met haar genezing.
De dag na het bezoeken van de begraafplaats belde Maikel het slachtoffer op met de mededeling dat zijn ‘winti’ hem de boodschap had gebracht dat hij haar thuis moest ophalen om met haar alleen iets te bespreken.
Hij haalde het slachtoffer op en bracht haar naar een pension alwaar hij het slachtoffer te kennen gaf dat zijn ‘winti’ hem had opgedragen om seks met haar te hebben. Toen het slachtoffer weigerde, kreeg Maikel ‘winti’ (geestvervoering) waarbij die ‘winti’ haar voorhield dat de ‘jorka’s’ die op die bewuste begraafplaats ronddolen, haar om het leven zouden brengen als zij niet met Maikel naar bed zou gaan.
Daarnaast bedreigde die ‘winti’ van Maikel haar ook met een rumfles, waarmee hij haar op het hoofd zou slaan als zij niet toegaf aan zijn seksverlangen. Het slachtoffer liet Maikel toen zijn seksuele lust op haar botvieren. Nadat Maikel haar misbruikt had, bracht hij haar weer naar huis.
De volgende dag belde hij haar weer op met het verhaal dat zijn ‘winti’ hem gezegd had dat zij in zes verschillende straten in haar buurt moest gaan om zand te nemen. Terwijl zij daarmee bezig was, stopte Maikel in een auto naast haar en bracht haar onder dwang naar een andere pension waar hij haar weer seksueel misbruikte.
Nadat het slachtoffer thuis was afgezet, vertelde zij haar familie wat Maikel haar misdaan had. De familie spoorde het slachtoffer aan om gelijk aangifte tegen Maikel te doen.
Op vrijdag 12 juni werd Maikel aangehouden en overgedragen aan de collega’s van bureau Leiding 9a. Hij is hangende het strafrechtelijk onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

BEKIJK OOK
Turkse crimineel aangehouden in Suriname