fbpx

Miss & Mister Tropical Beauties Suriname jubileumeditie

GFC NIEUWSREDACTIE- Jatak Events Consultancy organiseert wederom de Miss & Mister Tropical Beauties Suriname 2023.

Voor de organisatie onder leiding van Jermain Tjin-A-Koeng is dit een jubileumeditie, omdat de 10e Miss en 5e Mister gekroond zullen worden dit jaar.

De kick-off start op zaterdag 15 april met de officiële introductie van de kandidaten aan het publiek. Ook zullen de kandidaten tijdens dit evenement hun talen presenteren aan een deskundige jury.

De top drie beste talenten worden gekozen door de jury en het publiek en deze zullen strijden voor de sub-titel best talent tijdens de finale avond van Miss & Mister Tropical Beauties Suriname 2023.

Courtyard Marriott Paramaribo, die al jaren een trouwe partner is van de organisatie, zal de host locatie zijn van de introductie/talenten avond.

OOK INTERESSANT
PALU: Oppenheimer Bondholders hebben beslag gelegd op toekomstige royalty-inkomsten Block 58

De finale avond of ook wel de Coronation Night zal plaatsvinden op zaterdag 8 juli.

De organisatie werkt aan de vorming van jonge Surinaamse mannen en vrouwen met behulp van verschillende programma’s en trajecten welke verzorgd worden door enkele prominente personen uit de Surinaamse samenleving.

De kandidaten hebben trainingen gehad van enkele power vrouwen in Suriname en hebben ook enkele sessies achter de rug met betrekking tot de persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil jij aanwezig zijn bij de introductieavond, haal je kaart bij Courtyard Marriott Paramaribo voor SRS 250,= en wees onderdeel van het spektakel Miss & Mister Tropical Beauties Suriname 2023 Special Edition.