fbpx

Miss Kroeshaar kiest allereerste Suriname’s Next Natural Model

Miss Kroeshaar is een verkiezing om Suriname’s Next Natural Model te kiezen met het doel bewustwording te kweken voor de sociaal maatschappelijke haar issues in de hedendaagse maatschappij.

De allereerste Suriname’s Next Natural Model zal gekozen worden op de Sabi Wiri Dei van 25 november in de Feng Sui Garden aan de Commissaris Weytingweg 154 van 16.00 tot 19.00 uur.

Miss Kroeshaar wordt georganiseerd door Mireille Liong, bekend van kroeshaar.com, maar ook als sponsor en oprichter van de Amerikaanse variant, America’s Next Natural Model.

Het prijzenpakket voor de winnares zal bestaan uit een geld bedrag van 500 SRD, een professionele fotoshoot in de Feng Shui Garden en gratis haar en beauty producten.

OOK INTERESSANT
“Waalse barones Myriam Ullens doodgeschoten door stiefzoon”

Dames met alle haartypes kunnen meedoen, zolang het haar maar in natuurlijke staat is. Dat houdt in dat het haar niet glad getangd, gerelaxt, gepermanent, geweaved of ingevlochten mag zijn met vals haar.

Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag tot en met 20 november inschrijven bij Stichting Cocon aan de Verlengde Keizerstraat 92. Geïnteresseerden kunnen ook bellen naar telefoonnummer 873 48 71.

De eerste vijf kandidaten die zich inschrijven zullen te zien zijn in de allereerste uitzending van Top 40 TV.

Ook voor kaartverkoop kunt u bellen naar Sherry-lyn op telefoonnummer 873 48 71. Voor de laatste updates en meer info kunt u de website kroeshaar.com bezoeken.