fbpx
Mislukte aanval op Arnold Schwarzenegger: ‘Ik dacht dat ik een duwtje kreeg’

Redactie GFC Nieuws — Als een Volkswagenkevertje dat tegen een legertank rijdt. Dat was zo’n beetje het effect van de aanval op Arnold Schwarzenegger tijdens het Arnold Classic Africa Festival in Johannesburg (Zuid-Afrika). Het ‘slachtoffer’ leek nauwelijks iets te merken van de trap in zijn rug, de aanvaller viel neer en moest door de beveiliging van de grond getild worden.

Jaarlijks wordt het Arnold Sport Festival gehouden in 7 landen, waaronder sinds enkele jaren ook in Zuid-Afrika. Zaterdag woonde de Terminator het festival bij in de zeer welgestelde wijk Sandton in Johannesburg.

Om nog onduidelijke reden viel een man hem daar aan met een flying kick in de rug.

De Oostenrijkse Eik leek daar nauwelijks iets van te merken.“Bedankt voor jullie zorgen, maar er is niets om je zorgen over te maken.

Ik dacht dat ik gewoon door de menigte werd geduwd, wat veel gebeurt. Ik realiseerde me pas dat ik geschopt was toen ik de video zag zoals jullie allemaal,” legde Conan de Barbaar in een verklaring uit.

 

 

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…