Mislukte aanval op Arnold Schwarzenegger: ‘Ik dacht dat ik een duwtje kreeg’

Redactie GFC Nieuws — Als een Volkswagenkevertje dat tegen een legertank rijdt. Dat was zo’n beetje het effect van de aanval op Arnold Schwarzenegger tijdens het Arnold Classic Africa Festival in Johannesburg (Zuid-Afrika). Het ‘slachtoffer’ leek nauwelijks iets te merken van de trap in zijn rug, de aanvaller viel neer en moest door de beveiliging van de grond getild worden.

Jaarlijks wordt het Arnold Sport Festival gehouden in 7 landen, waaronder sinds enkele jaren ook in Zuid-Afrika. Zaterdag woonde de Terminator het festival bij in de zeer welgestelde wijk Sandton in Johannesburg.

Om nog onduidelijke reden viel een man hem daar aan met een flying kick in de rug.

De Oostenrijkse Eik leek daar nauwelijks iets van te merken.“Bedankt voor jullie zorgen, maar er is niets om je zorgen over te maken.

Ik dacht dat ik gewoon door de menigte werd geduwd, wat veel gebeurt. Ik realiseerde me pas dat ik geschopt was toen ik de video zag zoals jullie allemaal,” legde Conan de Barbaar in een verklaring uit.

 

 

Overige berichten