fbpx
Misiekaba: Het is waar dat ik uit de NDP ben gestapt

GFC NIEUWS- “Het is waar dat ik uit de NDP ben gestapt,” schreef Andre Misiekaba, ondervoorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) zojuist op zijn Facebookpagina.

Familie, vrienden, kennissen, NDP’ers…..pers….Suriname, u heeft recht op informatie van mij. U begrijpt dat ik niet kan reageren op alle honderden apps, sms’jes en telefoonoproepen.

Jammer dat het één en ander zo is gegaan. Ik heb een goed gesprek gehad met partijvoorzitter Bouterse, waarbij er een traject werd uitgezet richting het weekend. Hij zou namelijk het hoofdbestuur van de partij eerst spreken.”
Nu lees ik dat een NDP-topper de zaak naar buiten heeft gebracht.

Maar ja dingen gaan zoals ze moeten gaan.

HET IS WAAR DAT IK UIT DE NDP BEN GESTAPT.

Ik ga op een ander moment dieper op zaken in.

Ik vraag u om de rust te bewaren.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.