fbpx
Miranda geeft duidelijkheid over Insel Air

De minister van Openbare Werken, Transport en Communicatie(OWT&C), Jerry Miranda, heeft tijdens een persconferentie dinsdag de kwestie van de vliegmaatschappij Insel Air besproken met mediawerkers. In een openhartige samenkomst heeft de bewindsman het een en ander rond de aanpak van het probleem besproken.

Bij deze persconferentie zaten ook vertegenwoordigers van de luchtvaartautoriteiten aan. De toestemming die de minister gaf om de vlucht van afgelopen maandag uit te voeren is verleend in nauw overleg met deze actoren.

De bewindsman onthult dat er een traject van twee weken bewandeld zal worden om uiteindelijk te komen tot een samenwerking met voldoende garantie voor Suriname. De bedoeling is dat het pakket van voorwaarden aan de Curaçaose vliegmaatschappij voorgehouden zal worden door tussenkomst van de Curaçaose minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke planning, Zita Leito.

Ten aanzien van het terugbetalen van gelden door Insel Air geeft de minister aan dat het een aangelegenheid van de private sector is. De bewindsman laat de afhandeling in de handen van de maatschappijen die de afbetaling zelf zullen moeten regelen met Insel Air.

Een samenwerking met Insel Air is ten voordele van gedupeerde klanten. Die kunnen in de toekomst “hun oude ticket” gebruiken bij de vliegmaatschappij zonder daar extra voor te hoeven betalen.(GFC)

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…