fbpx
Ministers Adhin en Algoe lopen mee met personeel Combé Markt

De ministers Ashwin Adhin(Minov) en Soeresh Algoe(LVV) lopen vanmorgen mee in de optocht van het personeel van Combé Markt ter ondersteuning van nog 5 jaar regering Bouterse.

De groep van meer dan 2000 personen loopt vanuit Combé markt, langs het Onafhankelijkheidsplein en het Kabinet van de President naar de woning van president Desi Bouterse te Leonsberg.

“ Als blijk van waardering en als uiting van ondersteuning aan de Nationale Democratische Partij (NDP), hebben de directie en het personeel van Combé Markt besloten een wandelloop te houden”, zei de directie eerder in de week.

“Op deze manier wil de volkswinkel haar loyaliteit tonen aan de partij. De directie en het personeel zijn van mening dat de partij een immens grote bijdrage geleverd heeft aan de ontwikkeling van Suriname door altijd in volksbelang te denken en te handelen. De voortzetting hiervan zal bepalend zijn voor de toekomst van Suriname. Vandaar dat ook wij zeggen: we gaan voor nog vijf”.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…