fbpx
Minister Volksgezondheid schenkt buitenboordmotor aan Boven-Commewijne

GFC NIEUWS- Op het ministerie van Volksgezondheid mocht kapitein Robby Noordzee en kapitein Glenn Neida van Boven-Commewijne een splinternieuwe Yamaha buitenboordmotor in ontvangst nemen, die bestemd is voor het dorp.

Deze schenking dient ter ondersteuning van de wederopbouw en de bereikbaarheid van het dorp. De overhandiging vond vandaag plaats.

“Met alle plezier schenk ik u deze buitenboordmotor en ik hoop dat er zorgvuldig mee omgegaan zal worden”, waren de woorden van minister Elias tijdens de overhandiging.

Kapitein Noordzee toonde zijn dankbaarheid en gaf aan dat de motor nuttig zal worden gebruikt voor de wederopbouw van het dorp. “Wij zijn u dankbaar. U bent de enigste minister die dit gebaar heeft gedaan de afgelopen vijf jaar”, aldus kapitein Noordzee.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…