Minister Tsang bemoedigt ondernemers tijdens Egi Du Beurs

De minister van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) Stephen Tsang heeft het afgelopen weekend de Egi Du Beurs te Commewijne geopend. Het ministerie van HI&T heeft ook geparticipeerd.

Tijdens de opening benadrukte de minister één van de doelstellingen van het ministerie namelijk het ontwikkelen, stimuleren en het versterken van het ondernemerschap. Hij gaf verder aan dat via de beursstand van HI&T alle benodigde informatie over de diensten van het ministerie verkregen kan worden en sprak tegelijkertijd de hoop uit, dat het verrijkend mag zijn.

Tijdens de rondleiding heeft minister Tsang alle deelnemers bemoedigd en succes toegewenst met hun deelname aan de beurs.

De aanwezigen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de presentaties en workshops over onder andere het KMO Fonds, het schrijven van een businessplan, het belang van bedrijfsadministratie en informatie over intellectuele eigendommen bij te wonen. Daarbij heeft HI&T enkele ondernemers benaderd om hun ervaring en kennis tijdens de presentaties met de aanwezigen te delen.(GFC)

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...