fbpx
Minister Ramsaran op werkbezoek in Coronie

GFC NIEUWS- In deze moeilijke financieel-economische periode waarin het land verkeert, moeten we de schouders gezamenlijk onder het werk zetten.

Dit zei minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) gisteren tijdens een werkbezoek aan de Dienst Algemene Maatschappelijke Zorg in Coronie.

In een korte toespraak moedigde hij het personeel aan om het positieve werk te blijven doen. Hij zei dat zij heel belangrijk werk verrichten, onder andere het registreren en (doen) uitbetalen van uitkeringen ten behoeve van mensen met een beperking en heel veel andere doelgroepen.

De bewindsman erkende dat de omstandigheden waaronder het werk wordt verricht niet altijd de allerbeste zijn, maar deed een beroep op zijn medewerkers hun werk met passie te blijven uitvoeren.

Volgens de minister rekenen de doelgroepen op het ministerie voor de broodnodige ondersteuning, ongeacht of het land in een moeilijke of gunstige situatie verkeert. Hij merkte op dat de mensen het al een heel lange tijd enorm zwaar hebben. Reden te meer voor elke medewerker om zich ten volle in te zetten. Ramsaran zei verder dat het werk van elke medewerker even belangrijk is. “Wij hebben elkaar nodig, samen staan wij sterk”.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.