Minister Pokie weer thuis

GFC NIEUWSREDACTIE- Minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer is na een opname op de afdeling Coronary Care Unit (hartbewaking) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo weer thuis en herstellende.

De bewindsvrouw was op 30 juni jongstleden met spoed opgenomen na klachten van pijn op de borst. Daarna lag ze ter verpleging in het Thorax Centrum Paramaribo.

De minister is op 5 juli naar aanleiding van een inspanningstest ontslagen uit het ziekenhuis. Het gaat de goede kant op met de minister die nog steeds onder behandeling is van de cardioloog, zegt regeringswoordvoerder Alven Roosveld.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Gezondheidsautoriteiten weigeren toe te geven: vitamine D- tekort zorgt voor ernstiger verloop COVID-19

“De bewindsvrouw dankt de Almachtige dat ze weer thuis mag zijn bij haar gezin. Ze is het medisch en verplegend team van de instelling zeer erkentelijk voor de topzorg die zij heeft genoten”.

“De minister brengt daarnaast dank uit aan eenieder die oprechte attentie heeft getoond gedurende deze periode,” aldus Roosveld.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten