fbpx
Minister Pinas benoemt onderdirecteuren Telesur

Per 28 april 2015 zijn door de minister van Transport Telecommunicatie en Toerisme(TCT) Falisi Pinas drie onderdirecteuren bij Telesur benoemd.

Het gaat bij deze om:

• Kenneth Muringen MBA,(Chief Commercial Officer). Muringen
is zijn loopbaan in 1997 aangevangen.
• Drs.Russ Headley MBA,(Chief Financial Officer). Headley is in 1993
bij Telesur in dienst getreden.
• Steven Tjitrotaroeno Bsc., MBA (Chief Innovation Officer). Tjitrotaroeno begon
zijn loopbaan bij Telesur in 1995.

Voorafgaand aan hun formele benoeming, hebben de heren reeds enkele jaren de leiding gevoerd over de respectievelijke onderdirectoraten, laat de Public Relations van Telesur weten.

Met het benoemen van deze heren, die onder de leiding van de Algemeen Directeur Dirk Currie zullen functioneren, is de directie van Telesur voltallig.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…