fbpx

Minister Jubitana: “Succes Boeing moet juiste signaal geven”

GFC NIEUWS- Minister Albert Jubitana van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) ziet af van het verwelkomen van de Boeing 777 uit Amsterdam. Dit, vanwege de stijgende Covid-besmettingen.
De minister vraagt de Raad van Commissarissen (RvC) en directie om begrip. “Ook met dit succes moeten wij het juiste signaal geven. We moeten de Covid-stijging tegengaan en meer dan ooit onze gezondheid voorop stellen.”
Als minister is hij bijzonder verheugd dat de B-777 na ruim een jaar eindelijk is gecertificeerd en haar eerste officiële vlucht heeft gemaakt op de Mid-Atlantische route. “Laten wij alle krachten bundelen om geleidelijk aan stappen voorwaarts te maken en SLM weer te maken tot onze ‘Trusted Wings.'”
De bewindsman wil SLM tot een succesverhaal maken. Dit moet het bewijs zijn dat Surinamers ook in staat zijn topprestatie kunnen leveren. Minister Jubitana vraagt daarom om alle ego’s opzij te zetten en het bedrijfsbelang voorop stellen, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.
Het Surinaams bedrijf meldde eerder dat Surinam Airways officieel een nieuwe fase tegemoet gaat door de commerciële inzetbaarheid van de ETOPS gecertificeerde B777-200ER gaat. “Samen met alle betrokken actoren is de afgelopen periode hard gewerkt en Surinam Airways is bijzonder verheugd hiermee” aldus de SLM.

BEKIJK OOK
Zwaargewonde man aangetroffen langs de weg