Minister Ferrier roept staf op tot lifelong learning

“Je mag nooit stoppen met leren,” riep minister Lilian Ferrier staf- en personeelsleden op tijdens een kennismakingsbijeenkomst op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC). De minister deed deze oproep omdat zij het belangrijk vindt dat de ontwikkelingen, die volgens haar heel hard gaan, bijgebeend worden door haar personeel. “U moet de ontwikkelingen met alles dat u in u hebt kunnen bijbenen,” benadrukt de bewindsvrouw haar verlangen.

Zij vreest dat wanneer haar staf ervoor kiest om te stoppen met leren het zijn weerslag zal hebben in het Onderwijs. Als de leiding achter raakt, zal het volgens de minister te merken zijn aan de medewerkers. Zij is bang dat het dan te merken zal zijn in het onderwijs.

Elk kind wordt met een geweldige capaciteit aan talent en ontwikkelingsmogelijkheid geboren. Minister Ferrier vindt het belangrijk dat kinderen vanaf het eerste moment een goede begeleiding krijgen. “We gaan met zijn allen er alles aan doen om elk kind, waar van Suriname dan ook die kansen te geven om zich optimaal te ontwikkelen,” richtte de Onderwijsminister zich tot de aanwezige personeel- en stafleden.(GFC)

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...