fbpx
Minister en twee parlementariërs overleden door COVID-19, politici eisen direct actie

GFC NIEUWS- Na de dood van een minister en twee parlementariërs door COVID-19 eisen oppositiepolitici in Tanzania dat er op de meest korte termijn actie wordt ondernomen.

Volgens media in het Afrikaanse land doet de regering erg geheimzinnig over de doodsoorzaak van de slachtoffers 

De coalitie wordt verweten te weinig openheid van zaken te geven over de ernst van de coronapandemie. Ook de maatregelen die genomen zijn om besmetting met het coronavirus te reduceren zijn volgens critici onvoldoende.

De oppositie eist nu dat alle parlementsvergaderingen worden stilgelegd en de parlementariërs evenals hun familieleden worden onderworpen aan een coronatest.

 

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…