fbpx
Facebook Pagelike Widget

Minister Emanuel feliciteert Bigi Boi na zijn winst in Las Vegas

GFC NIEUWS- Minister Gracia Emanuel, van Regionale Ontwikkeling en Sport feliciteert Bigi Boi’, zijn team en de totale Surinaamse gemeenschap met de overwinning.

“Ik ben super trots op de prestatie van ‘Bigi Boi’ en wij van het ministerie zullen ervoor zorgen om goed beleid te maken voor onze sporters. Regering Santokhi/Brunswijk maakt zich sterk om sporters die prestaties neerzetten steeds beter te waarderen en te ondersteunen om meer succes te boeken nationaal en internationaal.”

Kickbokser Jairzinho Rozenstruik, alias ‘Bigi Boi’, heeft tijdens de Ultimate Fighting Championship in Las Vegas met een knock-out in de tweede ronde zijn tegenstander verslagen op 16 augustus. ‘Bigi Boi’ heeft het opgenomen tegen de voormalige zwaargewicht kampioen, de Braziliaan Junior ‘Cigano’ Dos Santos.

Bigi Boi’ heeft na de overwinning zijn dank uitgesproken aan de totale Surinaamse samenleving en zegt super trots te zijn op de Surinamers. “Me tak un gran tangi fu di un no lasi bribi in mi na kon me kon” en we zullen het samen doen.

Volgens trainer Michael Babb is het nog niet duidelijk wanneer zij terug keren naar Suriname. De laatste keer ging het een en ander mis vanwege Covid-19, maar als de mogelijkheid er is om terug naar Switi Sranan te komen, zullen wij het super vinden.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…