fbpx
Facebook Pagelike Widget

Minister Emanuël druk bezig met gespreksrondes

GFC NIEUWS- De nieuwbakken minister van Regionale Ontwikkeling en Sport (RO&S), Gracia Emanuël, is reeds gestart met haar werkzaamheden op het ministerie.

De minister was maandag al vroeg op het kabinet bezig met gesprekken en het ontvangen van diverse groepen en organisaties.

De bewindsvrouw heeft tussen de bedrijven door ook tijd gemaakt om de felicitaties te ontvangen van een afdeling van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) uit Saramacca. De groep kon op 17 juli niet aanwezig zijn bij de ondertekening van het protocol van overdracht om haar meteen te feliciteren.

De groep vond het belangrijk dat alsnog te doen. De bezoekers maakten tevens gelijk gebruik van de gelegenheid om de minister te vragen Saramacca niet te vergeten in de ontwikkeling en bij het uitzetten van integrale beleidsdoelen.

De minister was verrast met het bezoek van de groep. Ze heeft de gasten verzekerd Saramacca zeker niet te zullen vergeten. Emanuël gaf aan dat het gaat om het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport, een ministerie dat sowieso elke district op het oog heeft voor wat betreft integrale ontwikkeling ter bevordering van duurzame welvaart in de districten. De minister zal in haar reeks van bezoeken ook Saramacca aan doen. “We komen zeker naar Saramacca om te horen wat de problemen en of uitdagingen zijn in het district”, aldus minister Emanuël.

Tenslotte bedankte de RO-minister ABOP-Saramacca voor de ondersteuning.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.