Minister Elias vervolgt kennismakingsbezoeken

De minister van Volksgezondheid, Antoine Elias, zette de afgelopen week zijn kennismakingsbezoeken voort bij de Farmaceutische Inspectie, het Registratiebureau en de stichting Jeugd Tandverzorging (JTV).

Bij de stichting Jeugd Tandverzorging heeft de directeur Mickey Pocornie een uitgebreide presentatie gehouden voor de minister over de inrichting van de stichting, de werkzaamheden en het financieel plaatje. Ook zijn de uitgevoerde projecten en geplande projecten aan de minister en team gepresenteerd.

Het indammen van het wegtrekkend personeel, de inspectie van tandheelkundige beroepen en het behouden van de positie van de stichting zijn enkele uitdagingen van de JTV.

Na de presentatie gaf de minister de aanwezige mee blij te zijn met het warm ontvangst. “De organisatie ziet er mooi en goed uit”. De bewindsman gaf aan de leiding en het stichtingsbestuur mee dat hij zijn uiterste best zal doen om de financiële middelen die de stichting moet krijgen los zal proberen te krijgen.

Na de presentaties en de interactieve gesprekken en vragenronden vervolgde de minister zijn bezoek met een rondleiding. Ook bij de Farmaceutische Inspectie en het Registratiebureau heeft de minister een rondleiding gedaan.(GFC)