fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Minister Elias ontvangt studenten die binnenkort naar Cuba vertrekken

Minister Antoine Elias ontving negen studenten die binnenkort zullen vertrekken naar Cuba en Servië voor het volgen van een medische studie. De minister gaf aan dat het ministerie alle studenten, die geen plek hebben weten te bemachtigen op de Anton de Kom Universiteit, in de gelegenheid wil stellen om toch hun studie te kunnen vervolgen.

In dat kader is er besloten voor de studenten die in Cuba verder zullen studeren een studiefinanciering af te sluiten met de Nationale Ontwikkeling Bank.

OOK INTERESSANT
Wegomlegging in verband met krijgsraadzitting vandaag

De studenten die in Servië verder zullen studeren, maken gebruik van beurzen die beschikbaar zijn gesteld door het land. De bewindsman deelde de groep mee, dat zij het eerste concreet product zijn van de samenwerking tussen Suriname en Servië.

De studenten die in Cuba zullen studeren, vertrekken aan het eind van september. De overige studenten vertrekken in oktober.