fbpx

Minister Dikan ontvangt Nigeriaanse artiest Flavour

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling ­­hoopt dat de Nigeriaanse artiest Chinedu Okoli, alias Flavour N’abania, een goede show zal weggeven. De show van de artiest is vanavond in het live Entertainment Centre Suriname. De artiest heeft vrijdag een beleefdheidsbezoek gebracht aan de bewindsman.

De minister heeft tijdens het bezoek onderstreept hoe belangrijk het is dat culturele banden in stand worden gehouden tussen Suriname en andere landen en continenten waarmee er ook een geschiedenis wordt gedeeld. Hij vroeg aan Flavour zijn ogen goed de kost te geven en op te letten hoeveel overeenkomsten er zijn tussen de samenlevingen van Nigeria en Suriname.

“Kijkt u om heen, u zult veel herkennen. Maar u zult wellicht ook dingen zien die vreemd zijn voor u. Dit is Suriname, geniet ervan. Het is nu vakantie in Suriname. Een groot deel van de samenleving bestaat uit jonge energieke mensen, veel zullen naar uw show toekomen. Enjoy your stay in Suriname and give my people a good show”, aldus de minister.

BEKIJK OOK
MinOWC keurt immoreel en wangedrag studenten Imeao 4 af

Flavour en zijn manager lieten na afloop weten dat zij zich vereerd hebben gevoeld met de ontvangst van de minister. Ze zijn aangenaam verrast met de eenvoud en spontaniteit van minister Dikan.

Flavour heeft hem uitgenodigd om zich zaterdag ook te gaan ontspannen tijdens de show. Flavour is naast zanger, ook tekstschrijver, multi-instrumentalist en performer.