fbpx
Minister Chotkan gaat voor goed teamwork op OWT&C

De nieuwbakken minister van Openbare Werken Transport & Communicatie (OWT&C), Vijay Chotkan, gelooft in goed teamwork om het volk te dienen.

Minister Chotkan, die 3 jaar gediend heeft als directeur van Luchthavenbeheer was, voordat hij die functie bekleedde, directeur Bouwkundige werken en dienstverlening. Volgens de bewindsman voelt het goed aan om weer thuis te zijn bij OWT&C.

“Ik heb eerder mijn krachten gegeven aan dit ministerie denkend aan een bijdrage leveren aan het tot stand komen van verplichte bouw en verkavelingsvergunningen”.

Volgens Chotkan is het heel belangrijk te weten dat het werken op een ministerie niet een zaak is van één persoon, maar van een goed functionerend team. Hij onderstreept dat het departement veel ambtenaren heeft en dat ze allemaal goed moeten worden ingezet.

“Ik wil graag met eenieder werken. Je kan iets kennen maar je moet het ook kunnen doen. Kortom, kennis mag je hebben maar het is van belang dat die kennis hand in hand gepaard gaat met daden.”

Chotkan vraagt dat eenieder zich inzet voor het ministerie, het land en volk. Hij liet doorschemeren dat de mensen nu in een rijdende trein zitten en hun vest moeten aandoen, omdat er goed en in rap tempo zal worden gewerkt.

Het goede werk moet worden voortgezet en hij weet dat hij dat samen met zijn team kan realiseren. Tenslotte bedankte de minister de president en de samenleving voor het vertrouwen in hem gesteld.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.