fbpx
Minister Belfort sluit zorgperiode Edward Junior formeel af

Minister Edward Belfort van Justitie en Politie heeft op zondag 10 mei de zorg van de baby, Edward Junior, die op 25 mei 2013 voor zijn woning ter wereld kwam formeel afgesloten.

De bewindsman vond het zo een markante gebeurtenis en adopteerde vanaf de geboorte het kindje. Hij beloofde een jaar voor hem te zorgen, maar vond het toen belangrijk de zorgperiode met nog een jaar te verlengen.

Op de dag van de geboorte was de minister niet thuis toen het kind met assistentie van zijn echtgenote en moeder geboren werd.
edward belfort (2)
Volgens de minister zal het hem niet lukken om op de tweede jaardag van Edward Junior op 25 mei aanstaande mee te maken. Vandaar dat hij eerder een bezoek bracht aan het kindje en familie. Minister Belfort overhandigde daarbij een kinderfiets, kledingstukken, een voedselpakket en een financiële bijdrage aan de ouders van de peuter.

De familie gaf uit dankbaarheid een zelfgemaakte hangmat aan de minister.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…