fbpx
“Minister Armand Achaibersing niet actief op social media!”

GFC NIEUWS- Via de officiële pagina van het ministerie van Financiën en Planning, wil de minister de samenleving nogmaals waarschuwen dat hij niet beschikt over een social mediaprofiel.

Berichten worden volgens het ministerie gekopieerd van de officiële pagina naar een fake profiel, om mensen op een dwaalspoor te brengen. Op dergelijke profielen worden er dan ook aanbiedingen gedaan en gegevens opgevraagd.

“Laat u niet benadelen! Speel nimmer geheime informatie door via social media. Rapporteert a.u.b. de fake profielen bij Facebook,” aldus een waarschuwing en oproep van het ministerie.

Volg de officiële berichten van de minister alleen via de officiële Facebook-pagina, Ministerie van Financiën en Planning en www.finance.gov.sr.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.