fbpx
Minister Adna huldigt 10K Open Water winnaars

De minister van Sport en Jeugdzaken, Ismanto Adna heeft de winnaars van de 8e TeleG 10K Open Water Event gehuldigd op zijn Kabinet op maandag 30 maart 2015.

De bewindsman heeft de winnaars ontvangen om zijn dank te betuigen en persoonlijk de felicitaties uit te brengen. Ook bracht hij zijn hartelijk dank uit aan de ouders, de Surinaamse Zwembond en de coaches, deelt de afdeling Voorlichting mee.

De 10K Open Water Event werd gehouden op zondag 22 maart 2015, waarbij er 75 zwemmers hebben deelgenomen. Bij de jongens en de meisjes in de open klasse hebben Yael Touw Ngie Tjouw en Megan de Freitas de eerste plaats behaald.

Ook minister Adna was zeer ingenomen met de prestaties die de sporters hebben behaald. Het Ministerie van Sport en Jeugdzaken heeft ook beleid uitgezet om voorwaarden te scheppen om prestaties te behalen en dat zij een helpende hand zal blijven uitsteken om richting te geven aan onze sporttalenten.

Uit handen van de bewindsman kregen de winnaars van de 1e tot en met de 5e plaats van zowel de jongens als de meisjes een cadeaubon ter besteding aan sportartikelen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.