fbpx
Minister Abiamofo warm onthaald in Pusugrunu

GFC NIEUWS- Minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) is op traditionele wijze binnengehaald in Pusugrunu.

Dit in het kader van een multidsciplinair werkbezoek. Tijdens de krutu zijn de ministers aan de leiding van het dorp gepresenteerd waarna het beleid is besproken.

Vandaag worden de knelpunten besproken en krijgt de gemeenschap de gelegenheid haar visie omtrent het te voeren beleid met de aanwezige bewindslieden te delen.

Abiamofo maakt deel uit van een regeringsdelegatie onder leiding van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk die voor een beleefdheidsbezoek is vertrokken naar het Boven-Saramaccagebied.

De ministers van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi en Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling maken ook deel uit van de delegatie. DNA-voorzitter Marinus Bee is ook meegereisd.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.