fbpx
Mini-onderneming, onderwijs- en beroepenbeurs in Commewijne

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij(LVV) ondersteunt Marpe Marketing & Promotion die in samenwerking met het districtscommissariaat van Commewijne een mini-ondernemers en onderwijs- en beroepenbeurs organiseert.

Het thema is: ‘Egi Du’. Ook het ministerie van LVV zal participeren aan de beurs.

Deze beurs is een van onze gemeenschaps-ontwikkelingsprojecten waarmee de organisatie aan de mini-ondernemers van Commewijne een platform willen bieden om hun organisatie te promoten en ondernemers aan te zetten tot duurzame agrarische productie.

Specifieke aandacht wordt tijdens deze beurs geschonken aan:

-Aquacultuur
-Biologische landbouw(composteren etc.)
-Pluimvee(kippenteelt/doksenteelt)
-Kleinvee/schapenteelt
-bloementeelt
-Podosiri/gemberteelt

Ter bevordering van het duurzaam biologisch/ agrarisch ondernemen zijn er een aantal presentaties opgenomen tijdens deze beurs.

Verder willen wij middels de onderwijsbeurs de jongeren de mogelijkheid geven om zich breedvoerig te laten informeren over studiemogelijkheden en loopbaanontwikkeling voert de organisatie verder aan.

Door middel van de beroepenbeurs krijgen de jongeren de kans om kennis te maken met de verschillende beroepsmogelijkheden. “Willen wij ons district tot ontwikkeling brengen, dan zullen wij moeten werken aan het kweken van kader binnen het district ter ondersteuning van de toekomstige ontwikkelingen”.

Locatie beurs: Meerzorg Sport Bond
Tijd: donderdag 30, vrijdag 31 maart van 16:00-23:00 uur en vrijdag 1 april van 16:00-02:00uur.(GFC)

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…