Milo Yiannopoulos kan niet wachten tot journalisten worden neergeschoten: geintje!

Toen Milo Yiannopoulos, voormalig redacteur van Breitbart, zei dat hij niet kon wachten tot doodseskaders elke journalist die zij in het vizier kregen zouden neerschieten, was dat natuurlijk een grap, zegt hij.

En dat de media de zogenaamde bedreiging als serieus nieuws brachten, is volgens hem opnieuw een bewijs dat zij “bewust fake nieuws publiceren.”

“Ze zijn er weer in getrapt,” zegt hij. “Het willens en wetens publiceren van valse beschuldigingen en nepnieuws is nu de standaardprocedure voor journalisten, die geloven dat geen professionele zonde te ernstig is in de strijd tegen conservatieven,” schreef Yiannopoulos.

“Maar het werkt niet: duizenden lezers hebben gisteren contact met me opgenomen om samen met mij te lachen over hoe gemakkelijk het is om de media aas te voeren”, voegde de voormalige Breitbart-redacteur eraan toe.

Pedo is okay

Yiannopoulos is een islamofobe, racistische, antifeministische, atheïstische en extreemrechtse journalist die niets ziet in sociale rechtvaardigheid of politieke correctheid. En hij is aanhanger van Donald Trump.

Hij werkte enige tijd voor Breitbart, waar hij moest vertrekken nadat een videoclip opdook waarin hij zei dat het heel goed mogelijk is dat jongens van 13 een seksuele relatie hebben met volwassen mannen en vrouwen.

In een andere video zegt hij dat seksueel misbruik van kinderen “echt niet zo’n groot probleem is”, en noemt slachtoffers van seksueel kindermisbruik “egoïstische jongens” omdat ze tientallen jaren nadat ze seksueel misbruikt waren, hun verhaal vertelden.