fbpx
Militairen helpen bij politiepost Santo Boma

GFC NIEUWS- Om de politiepost Santo Boma draaiende te houden, zijn militairen ingezet om de agenten te ondersteunen.

Vrijdag testten 3 politieagenten en 6 arrestanten van de post positief op Covid-19. Alle collega’s die in contact zijn gekomen met de besmette agenten zijn in thuisquarantaine.

De plaatselijke leiding had eerder deze week besloten om de post drie dagen dicht te houden, echter werd door de Korpsleiding besloten om het station open te houden met ondersteuning van militairen.

Alle arrestanten zijn overgebracht naar Huis van Bewaring (HvB) te Santo Boma.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…