fbpx
Militair ingesloten voor ontucht met vermiste 18-jarig meisje met geestelijke beperking

GFC NIEUWS- De 23-jarige militair, Jimmy L., is donderdag door de politie aangehouden voor ontucht met een meisje van 18 jaar dat enkele dagen werd vermist.

De moeder van de 18-jarige K.H. deed aangifte van haar vermissing nadat zij op 5 juli van huis was vertrokken en niet meer terugkeerde.

De familie maakte zich bijzonder ongerust, omdat K.H. een geestelijke beperking heeft. De aangifte van vermissing werd bij de politie van Latour gedaan, die de zaak vervolgens overdroeg aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

De rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, bijgestaan door een inlichtingen unit van het KPS, kwamen erachter dat K.H. op een woonadres was te Pontbuiten. Het woonadres werd op 16 juli aangedaan en K.H. werd ter plaatse aangetroffen in gezelschap van de huisbewoner Jimmy L.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Jimmy onderdak bood aan K.H. en ontuchtige handelingen met haar pleegde. Voorts dat het Jimmy bekend is dat K.H. zwakbegaafde is.

Jimmy is door de politie in verzekering gesteld waarna deze strafzaak is overgedragen aan de militaire politie.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…