fbpx

Militair ingesloten voor ontucht met vermiste 18-jarig meisje met geestelijke beperking

GFC NIEUWS- De 23-jarige militair, Jimmy L., is donderdag door de politie aangehouden voor ontucht met een meisje van 18 jaar dat enkele dagen werd vermist.
De moeder van de 18-jarige K.H. deed aangifte van haar vermissing nadat zij op 5 juli van huis was vertrokken en niet meer terugkeerde.
De familie maakte zich bijzonder ongerust, omdat K.H. een geestelijke beperking heeft. De aangifte van vermissing werd bij de politie van Latour gedaan, die de zaak vervolgens overdroeg aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.
De rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, bijgestaan door een inlichtingen unit van het KPS, kwamen erachter dat K.H. op een woonadres was te Pontbuiten. Het woonadres werd op 16 juli aangedaan en K.H. werd ter plaatse aangetroffen in gezelschap van de huisbewoner Jimmy L.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Jimmy onderdak bood aan K.H. en ontuchtige handelingen met haar pleegde. Voorts dat het Jimmy bekend is dat K.H. zwakbegaafde is.
Jimmy is door de politie in verzekering gesteld waarna deze strafzaak is overgedragen aan de militaire politie.

OOK INTERESSANT
Santokhi in overleg met Nationale Veiligheidscommissie