fbpx

Militair en burger aangehouden met vuurwapens

De 34-jarige Fabian N. en Jainarain G. (26) zijn op vrijdag 27 april aangehouden door een politieambtenaar die zich in een winkel bevond. De verdachten stonden met hun voertuig voor een winkel. De politieman merkte op een bepaald moment op dat er wapens in het voertuig waren en ging gelijk over tot de aanhouding van het tweetal. Via de Centrale Meldkamer schakelde hij de politie van ressort Munder en het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in.

Het voertuig van de verdachten is in beslag genomen. De ene verdachte is een militair. Verder is bij de verdachten in beslag genomen twee jachtgeweren van het merk Baikal, een deel van een andere jachtgeweer en een scherpe hagelpatroon.

Fabian en Jainarain zijn overgebracht naar het politiebureau te Munder. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten voor overtreding van de Vuurwapenwet ingesloten.

De militair is overgedragen aan de Militaire Politie. De politie van Munder is belast met het onderzoek in deze zaak.(GFC)

Overige berichten