fbpx
Milieuproject met Internationale Dag van Dienstbetoon

De Internationale Dag van Dienstbetoon is een wereldwijd initiatief van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en valt dit jaar op zaterdag 3 november, de eerste zaterdag van de maand november. Het dienen van onze naasten en onze gemeenschap met geheel ons hart en kracht wordt op deze dag extra benadrukt met als slogan “laat uw stempel achter door waardevolle daden van dienstbetoon”.

In verband hiermee zijn er gesprekken gevoerd met de districtscommissaris van het district Commewijne, Adjaikoemar Kali. De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen zal dit jaar in samenwerking met het commissariaat, andere vrijwilligers en sponsoren een dienstbetoonsproject uitvoeren.

Op voorstel van het commissariaat zal er onder het thema: “Schoon Milieu”, zwerfvuil worden opgeruimd vanaf de Wijdenboshbrug tot het Veerplein te Meerzorg, Commewijne. De voorbereidingen hiertoe zijn reeds in volle gang.

Andere organisaties zijn benaderd om mee te werken aan dit project, waarbij alle participanten de gelegenheid hebben om hun “handen en harten” ten dienst te stellen aan de gemeenschap.

De gemeenschap, en in het bijzonder de bewoners van Commewijne, zal in de komende periode verder worden geïnformeerd over dit project.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…