fbpx

Mike Antonius benoemd tot directeur Telesur

Mike Antonius is officieel benoemd tot directeur van Telesur. Hij fungeerde sinds 11 mei 2016 als waarnemend directeur. Zijn aanstelling, op voordracht van de Raad van Commissarissen, werd op 14 juni bekendgemaakt tijdens het officiële bezoek van minister Patrick Pengel van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C).

In gezelschap van de directeur van Transport & Communicatie, Joyce Blokland, Cornelis Amoida, de president van de Raad van Commissarissen Gardelito Hew A Kee en overige raadsleden werd de minister rondgeleid in lokaliteiten van DataSur en ATV aan de Van’t Hogerhuysstraat.

BEKIJK OOK
RC stuurt leidster kindertehuis die vastzat vanwege mishandeling naar huis na spijtbetuiging

Ook woonden de gasten een presentatie bij over onder andere het Telesur Nationaal Breedbandproject en het project Ontsluiting Binnenland.

Bij het bezoek van de minister waren verder aanwezig enkele Telesur-managers, de coördinator Commercieel Onderdirectoraat, Grace Yard-Hensen, de coördinator Technisch Onderdirectoraat, Doric Ramlakhan en vertegenwoordigers van de TTWOS meldt de afdeling Corporate Communications van Telesur.(GFC)