fbpx

“Mijn vriend verplichtte mij om zijn naam te tatoeëren op mijn arm”

GFC NIEUWS- Een vrouw die in een verstikkende relatie zat, zegt dat haar vriend haar tegen haar wil verplichtte om zijn naam te tatoeëren op haar arm.
Alisa Thomas, 29, ontmoette Martin Mitchell twee jaar geleden via haar werk en begonnen ze een relatie. Hij was eerst heel lief, attentvol en complimenteerde mij vaker, beschrijft ze zijn gedrag toen ze hem pas leerde kennen.
Alisa uit Wales heeft twee kinderen uit een eerdere relatie.
Twee weken nadat hij bij haar introk, ontdekte Alisa dat haar nieuwe vriend geen koekje was.
Alisa vertelt dat Martin helemaal doordraaide toen haar ex-partner zijn zoon kwam ophalen en ze hem buiten te woord stond.
Terug binnen, werd ze door Martin uitgemaakt voor slet en hoer. Vanaf dat moment werd het steeds erger met zijn gedrag.
Alisa mocht geen contact hebben met de vader van haar kinderen en mocht ook niet met mannelijke collega’s praten. Verder werd ze opgedragen om zijn naam te tatoeëren op haar arm, zodat eenieder kon zien “dat ze hem toebehoorde”.
“Ik was als de dood bang voor hem.” Alisa moest alle kleren die ze had voordat ze hem ontmoette weggooien, inclusief schoenen en ondergoed.
Ze moest nieuwe kleren aanschaffen die hij aanwees en moest ook felgekleurde lippenstift gebruiken, terwijl Alisa niet van make-up houdt.
Tijdens een vakantie in 2018 moest ze de gewraakte tatoeage laten plaatsen. De tatoe-artiest wilde haar hele arm niet bedekken, zoals Mitchell had geïnstrueerd en plaatste een kleine op haar nabij haar pols.
Drie weken daarna verplichtte Mitchell haar om een grotere tatoeage van zijn naam te plaatsen op haar nek. Alisa smeekte hem en zei dat ze problemen zou krijgen op haar werk.
In 2019 kocht het koppel een huis en mocht Alisa geen foto’s plaatsen van de periode voordat ze elkaar kenden.
Ze zegt: “Ik had schilderijen van mijn kinderen, maar die mocht ik niet ophangen. Ik wist niet meer wie ik was. Ik mocht met haast niemand praten,” vertelt ze.
In augustus 2019 werd de politie ingeschakeld door een buurman, nadat hij de vrouw steeds hoorde gillen.
Mitchell werd gearresteerd, maar hij beweerde dat hij haar niet had mishandeld, maar even een duw gaf.
Alisa was bang om tegen hem te getuigen, maar met ondersteuning van familie en vrienden besloot ze dat toch te doen.
Op 4 mei werd Mitchell veroordeeld tot een gevangenisstraf van 16 maanden.
Intussen heeft ze een bloem laten tatoeëren op de plek op haar arm waar zijn naam stond.

OOK INTERESSANT
DNA-commissie Mensenrechten: Waken voor sentimenten die aanzetten tot haat, intolerantie, discriminatie en racisme binnen samenleving