fbpx
Mijn moeder huilde bijna elke avond en ik was machteloos

“Mijn moeder huilde bijna elke avond. Het was voor haar, maar ook voor mijn vader en zusje een heel vervelende tijd. Ik had erg veel medelijden met haar en was zo machteloos”, zegt de 19- jarige Chamara.

Haar 47- jarige moeder gleed in 2013 tijdens het douchen op ongelukkige wijze uit en kreeg direct daarna zeer ernstige pijnklachten in de omgeving van haar heupen.

“Wat toen volgde waren een heleboel onderzoeken en behandelingen. Maar de resultaten van de behandelingen waren niet geweldig en kreeg mijn moeder dagelijks pijnstillers en slaapmiddelen om te kunnen slapen voorgeschreven. Deze werkten op een gegeven moment ook niet meer zo goed. En om de rest van de je leven elke dag pijnstillers en slaaptabletten te slikken is ook niet goed”, zegt Chamara.

De familie werd echter begin dit jaar door vrienden erop geattendeerd dat er nu een nieuwe behandelmethode uit Duitsland, de DLPA- behandelingen, wordt toegepast bij Constantin aan de BUTAANSTRAAT in het noorden van Paramaribo. Hiermee kunnen pijnklachten op een natuurlijke manier worden verminderd.

“Sinds mijn moeder is behandeld bij Constantin met DLPA, gaat het stukken beter met haar. Ze is helemaal gestopt met de pijnstillers en ook voordat ze naar bed gaat neemt ze helemaal geen slaaptabletten meer in. De pijnen zijn nog niet helemaal weg, maar die zijn nu veel dragelijker en bovendien kan ze goed slapen.  Ze kan zo ermee leven en het gaat steeds verder de goede kant op met haar”, legt de tevreden dochter uit.

Volgens de vermaarde Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke is DLPA momenteel de meest effectieve natuurlijke behandelmethode om verschillende klachten te verminderen of weg te nemen. “Het voordeel is dat het om een natuurlijke, doeltreffende en pijnloze behandelmethode gaat”, aldus de topexpert.

De DLPA – natuurbehandeling is volgens Internationaal klinisch onderzoek zeer effectief bij verscheidene pijnklachten, hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, impotentie, heupklachten, migraine, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid en stress.

De DLPA- natuurbehandelingen worden elke dag gratis uitgevoerd bij Constantin en staan onder supervisie van Europees gediplomeerde experts. Personen die ook behandeld wensen te worden kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140 of gaan naar de website voor meer informatie.

Meer gezondheidsnieuws

Spruitkool goed voor bloedvaten

GFC NIEUWS- Het British Journal of Nutrition publiceerde deze week een studie van dokter Lauren Blekkenhorst waaruit blijkt dat Spruitkool (Brusselse spruiten) de kans op…