fbpx
Mijn moeder huilde bijna elke avond en ik was machteloos

“Mijn moeder huilde bijna elke avond. Het was voor haar, maar ook voor mijn vader en zusje een heel vervelende tijd. Ik had erg veel medelijden met haar en was zo machteloos”, zegt de 19- jarige Chamara.

Haar 47- jarige moeder gleed in 2013 tijdens het douchen op ongelukkige wijze uit en kreeg direct daarna zeer ernstige pijnklachten in de omgeving van haar heupen.

“Wat toen volgde waren een heleboel onderzoeken en behandelingen. Maar de resultaten van de behandelingen waren niet geweldig en kreeg mijn moeder dagelijks pijnstillers en slaapmiddelen om te kunnen slapen voorgeschreven. Deze werkten op een gegeven moment ook niet meer zo goed. En om de rest van de je leven elke dag pijnstillers en slaaptabletten te slikken is ook niet goed”, zegt Chamara.

De familie werd echter door vrienden erop geattendeerd dat er nu een nieuwe behandelmethode uit Duitsland, de DLPA- behandelingen, wordt toegepast bij Constantin aan de BUTAANSTRAAT in Tourtonne 5 ,  454682 / 8914140. Hiermee kunnen pijnklachten op een natuurlijke manier worden verminderd.

“Sinds mijn moeder is behandeld bij Constantin met DLPA, gaat het stukken beter met haar. Ze is helemaal gestopt met de pijnstillers en ook voordat ze naar bed gaat neemt ze helemaal geen slaaptabletten meer in. De pijnen zijn nog niet helemaal weg, maar die zijn nu veel dragelijker en bovendien kan ze goed slapen.  Ze kan zo ermee leven en het gaat steeds verder de goede kant op met haar”, legt de tevreden dochter uit.

Volgens de vermaarde Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke is DLPA momenteel de meest effectieve natuurlijke behandelmethode om verschillende klachten te verminderen of weg te nemen. “Het voordeel is dat het om een natuurlijke, doeltreffende en pijnloze behandelmethode gaat”, aldus de topexpert.

De DLPA – natuurbehandeling is volgens Internationaal klinisch onderzoek zeer effectief bij verscheidene pijnklachten, hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, impotentie, heupklachten, migraine, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid en stress.

De DLPA- natuurbehandelingen worden elke dag uitgevoerd bij Constantin aan de BUTAANSTRAAT en staan onder supervisie van Europees gediplomeerde experts. Personen die ook behandeld wensen te worden kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140 of gaan naar de website voor meer informatie.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…