fbpx

‘Migranten maken Amerika armer en smeriger’

Immigranten maken de VS armer en smeriger. Tucker Carlson (Fox News) beweerde dat vorige week, en herhaalt dit deze week: “Het is de waarheid.”

De presentator van Tucker Carlson Tonight haalde vorige week uit naar “degenen die de armen van deze wereld willen toelaten, zelfs als dat ons land armer, viezer en meer verdeeld maakt.”

Vorige week donderdag verduidelijkte hij dat de “eindeloze stroom van migrantenkaravanen” Amerika smeriger maakt. Hij keerde zich tegen “vorige leiders” die “eisen dat jij je mond houdt en immigranten accepteert.”

“Wij hebben een morele verplichting om de armen van de wereld toe te laten, vertellen zij ons, zelfs als het ons eigen land armer en viezer en meer verdeeld maakt ‘, zei Carlson in zijn show.

OOK INTERESSANT
Operatie ‘Gran Mati’ officieel afgesloten met overhandiging brillen

 

“Immigratie is een vorm van verzoening,” voegde hij eraan toe. “Eerdere leiders van ons land hebben zonden begaan – wij moeten voor die zonden betalen door een eindeloze stroom migrantenkaravanen te verwelkomen. Dat is hun argument.”

Vorige week ging Carlson tekeer over “immigranten die Amerikanen vervangen”, en beschuldigde Donald Trump  dat die zich niet had gehouden aan zijn verkiezingsbeloften, inclusief de bouw van een grensmuur tussen de VS en Mexico.

Adverteerders trokken zich vanwege zijn uitlatingen terug, maar dat deert Carlson niet: hij zal zich niet laten intimideren door vluchtende adverteerders, zegt hij.